Informatii LEGALE

Cursul este realizat si produs de Luca Dezmir, fiind oferit in cadrul platformei de invatamant prin internet, L'eDucativ (leducativ.com)
Cursul este vandut de Hupov Simona Maria P.F.A., care este agentul de vanzari si publicitate al lui Luca Dezmir. Vanzarea se face prin intermediul magazinului online Luca Dezmir Shop.
Informatii: Adresa: Str. Simfoniei nr.74, Dumbravita, Timis
Telefon: 0788.674.907
Email: simona {at} tualegi {punct} net
Date fiscale:
CUI: 20880392
Numar de inregistrare: F35/1262/2006
Banca: Alpha Bank Timisoara, Sucursala Calea Aradului
Cont bancar lei: RO45 BUCU 8758 0600 2511 RO01
Acest curs este oferit cu scop informativ, educativ. Autorul a făcut toate eforturile pentru a oferi informaţii verificate, dar unele dintre acestea se pot dovedi depăşite, la data finalizării cursului. Cursul prezintă experienţa personală a autorului şi detaliază aspectele acesteia. Această experienţă ar putea să nu fie în acord cu informaţiile, personalitatea şi modul de a acţiona al cumpărătorului. Cursul este oferit cu scop informativ, educativ. Informaţiile din interiorul lui nu vor fi considerate a fi propuneri de investiţii sau îndemn la investiţie. Afacerile şi investiţiile trebuie considerate acţiuni care pot duce la pierderi financiare şi care pot să nu fie potrivite cu personalitatea cumpărătorului. Folosirea informaţiilor, tehnicilor şi procedeelor prezentate în curs se face pe propria răspundere a cumpărătorului. Cumpărătorul este de acord să renunţe la orice acţiune legală, legată în mod direct sau indirect de aplicarea informaţiillor şi procedeelor prezentate în curs. Cumpărarea cursului presupune acceptarea de către client a termenilor de mai sus.