Home | Despre cursul online | Despre Luca Dezmir | Preţ | Înscriere | Contact

 
 

Ce conţine CHRYSALIS

Suficientă informaţie pentru a putea ajunge la independenţă financiară!

Adevărul este că pentru a ajunge la independenţă financiară e nevoie doar de dorinţă. Motivaţia te împinge să studiezi, să încerci şi să ai eşecuri după esecuri până în momentul în care vei găsi metoda care funcţionează.

Ce îţi ofer eu în CHRYSALIS:


 1. vei înţelege care sunt credinţele personale care  te împiedică să fii prosper şi cum să faci să le elimini pentru TOTDEAUNA
 2. îţi vei descoperi care sunt talentele tale ascunse, cu ajutorul testelor specializate pe care le-am pregatit
 3. vei putea să studiezi materialul de curs în voie, la ce oră doreşti (pentru că platforma e deschisă 24 de ore din 24) şi să alegi formatul de curs care ţi se pare cel mai atrăgător (video, audio sau text).
 4. vei putea alege, din propunerile mele, cele mai eficiente surse de venit pasiv, care să se potrivescă perfect personalităţii tale şi stilului de viaţă pe care vrei să-l duci
 5. vei putea să-mi pui orice întrebare legată de experienţa mea în domeniul surselor de venit pasiv

În concluzie, dacă vei aplica tehnicile şi metodele pe care ţi le prezint în curs, muncind pentru a-ţi construi surse de venit pasiv, vei vedea că veniturile tale vor creşte de la an la an, indiferent de situaţia în care se află economia.Beneficiile tale

Cursul va începe în a doua parte a lunii Martie, 2012. El se intinde pe o durată de 60 de zile, defalcat în module cu durata de 10 zile.

Cele 6 modulele vor avea următorul conţinut:

 • un modul de introducere şi teorie generală
  Beneficii: vei înţelege care este cauza crizei economice mondiale, de ce sunt necesare sursele de venit multiple, de ce ai nevoie de surse de venit pasiv, vei primi exemple de surse de venit pasiv  dezvoltate de oameni care au atins independenţa financiară, inclusiv de milionari
 • un modul despre optimizarea financiară ca punct de plecare în atingerea independenţei financiare
  Beneficii: vei vedea care sunt cele şapte principii simple care stau la baza managementului financiar, care, odată aplicate, te aduc "pe plus" la nivel financiar. Aceste principii se aplică în orice domeniu, de la finanţele personale la afaceri şi investiţii!
 • un modul despre afaceri ca sursă de venit pasiv
  Beneficii: vei învăţa care sunt afacerile care se pot transforma uşor în surse de venit pasiv, vei învăţa să construieşti acele afaceri care mi-au adus personal multiple surse de venit. Vei avea o prezentare dedicată integral unui studiu de caz din viaţa reală! Vei alege afacerile care se potrivesc abilităţilor tale, afaceri care pot fi transformate într-o sursă de venit pasiv, cu ajutorul Metodei PROIECŢIEI.
 • un modul despre investiţii ca sursă de venit pasiv
  Beneficii: vei scăpa de tracul pe care îl au majoritatea oamenilor, legat de investiţii şi vei vedea cum e posibil să transformi investiţiile într-o sursă de venit pasiv. Vei avea o prezentare dedicată în întregime roboţilor de trading, în care îţi arăt cum fac eu bani, în mod pasiv, din investiţii. Aceasta metodă poate fi aplicată şi de tine, cu minim de efort., după ce ai setat sistemul de investiţie. Vei înţelege care sunt tehnicile care te ajută să faci investiţiile imobiliareîn siguranţă, tehnici testate de mine personal. Vei primi două rezentări în care vei afla, în detaliu, două tipuri de investiţii imobiliare care le poţi face în timp de criză cu succes şi modalitatea în care poţi să faci rost de bani pentru ele, chiar dacă nu dispui de capital.
 • un modul despre drepturile de proprietate intelectuală ca surse de venit pasiv
  Beneficii: vei vedea cum poţi deveni creator de conţinut, chiar dacă nu ai talent literar! Oamenii au nevoie de informaţii relevante, iar pentru a furniza aceste informaţii nu trebuie să fii Eminescu. Vei găsi metodele de exprimare care ţi se potrivesc pentru a putea crea conţinut, din informaţiile pe care le deţii deja, fie că e vorba de meseria ta, specializarea ta sau un hobby pe care îl exersezi zilnic!
 • un modul despre cum să transformi o sursă de venit într-o sursă de venit pasiv
  Beneficii: vei primi trei seturi de principii cu ajutorul cărora ai un plan clar prin care să transformi sursele de venit în surse de venit pasiv. Acest plan este general valabil şi descrie în detaliu etapele ce trebuie parcurse, până când sursa de venit devine o sursă pasivă matură, care îţi aduce câştiguri financiare, cu minim de efort din partea ta.

Variante de curs

PREMIUM

Pentru varianta PREMIUM cursantul primeşte acces la platforma de curs, cu toate materialele şi metodele interactive de educaţie, în plus are acces la sesiunile săptămânale de coaching în grup, pe o platformă online, unde poate pune întrebări şi cere explicaţii punctuale.

GOLD

În plus faţă de varianta PREMIUM, cursantul primeşte doua şedinte de coaching cu mine (online, prin intermediul Skype), având durata de 45 de minute fiecare, menite să analizeze situaţia financiară actuală de la care cursantul pleacă , să identifice problemele care îl opresc să devină prosper, să găsească soluţii pentru rezolvarea definitivă a problemelor şi să propună metode concrete de obţinere a veniturilor pasive..


Păreri despre curs


Alex Chimu Alexandru Chimu
student la Facultatea de economie şi administrarea afacerilor
Iaşi

Înregistrare audio:
Salut, mă numesc Alex Chimu, sunt student la Facultatea de economie şi administrarea afacerilor din Iaşi şi sunt pasionat de domeniul afacerilor online, unde îmi desfăşor mare parte din activităţile profesionale. Vreau să-ţi recomand cursul lui Luca Dezmir, Chrysalis, independenţa financiară cu ajutorul surselor de venit pasiv, din cadrul platformei L'eDucativ,având în vedere câteva motive succinte şi, zic eu, bine definite.
În primul rând, acest curs se constituie într-un ghid riguros de parcurgere al tuturor aspectelor care ţin de finanţele personale. După cum se ştie, finanţele personale nu reprezintă un domeniu foarte popular în România şi din această cauză resursele în limba română sunt puţine, iar resursele de limba engleză, deşi există în abundenţă pe internet, nu sunt structurate în aşa fel încât să permită o învăţare graduală şi riguroasă.Acest curs vine să corecteze cu succes acest deficit.
În al doilea rând, acest curs conţine multe trimiteri la articole şi filme documentare relevante pentru înţelegerea unor aspecte care nu sunt foarte evidente, cum ar fi dobânda, masa monetară, cardurile, concepte care trebuie înţelese mult dincolo de definiţia lor uzuală.
În al treilea rând, resursele create de Luca Dezmir sunt în format video,audio, text, conţin teste de fixare a cunoştinţelor iar cursanţii beneficiează de lămuriri suplimentare prin intermediul webinariilor. Acest fapt creeaza un avantaj net, prin faptul că oricine poate înţelege şi parcurge acest curs, indiferent de modul de învăţare, fie că este vizual, fie că este auditiv.
În al patrulea rând, acest curs te ajută să afli pas cu pas ce abilităţi ai, pentru a descoperi care domenii investiţionale ţi se potrivesc. Acest lucru te fereşte de investiţiile fără succes.
Concluzionând, acest curs te va ghida în a dobândi o bază solidă de cunoştinţe în finanţele personale, şi a stabili cum să te foloseşti la maxim din avantajele care decurg din stăpânirea cunoştinţelor. Ai acum şansa de a înţelege mecanismele care îi ajută pe unii să devină şi să rămână bogaţi. Ce vei alege, depinde de tine.
Îţi doresc spor la bani şi te salut.Alex Chimu Răzvan Stan
Specialist IT
Timişoara

Înregistrare audio:
Salut, eu sunt Răzvan Stan din Timişoara, de profesie sunt programator, dar sunt pasionat de finanţele personale şi gestionarea eficientă a banilor.Am terminat Facultatea de economie şi administrarea afacerilor, specializarea informatică economică, astfel că am atât înclinaţii spre IT cât şi spre economie. De finanţe personale am auzit acum trei ani, când am descoperit printre altele şi site-ul Milionarul Mioritic. În tot acest timp am acumulat experienţă şi am început să aplic tot ce citeam în cărţi,ca să testez ce anume merge în cazul meu şi ce nu merge.
De pe Milionarul Mioritic am auzit de cursul "Independenţă financiară CHRYSALIS" şi am fost curios să văd ce informaţii aduce în plus faţă de ceea ce am studiat până acum. Înainte de a mă înscrie la curs, am citit cele două cărţi scrise de Luca Dezmir,"Ieşi din labirint" şi "Mai tare ca banca". Pot spune că acesta a fost motivul principal pentru care m-am înscris la curs. În cărţi sunt prezentate experienţe şi sugestii testate de către autor în contextul economic actual, la realitatea din România.
Aşteptarea mi-a fost satisfăcută, deoarece în curs am găsit o mulţime de informaţii aprofundate şi teste de personalitate şi verificare a aptitudinilor. Pe mine m-a ajutat foarte mult testul MBTI să-mi dau seama care sunt abilităţile mele şi unde trebuie să muncesc ca să-mi întăresc punctele forte. Autorul propune încă opt teste în completarea testului MBTI.
Pe lângă informaţii propuse de Luca Dezmir, sunt oferite şi resurse de aprofundare a anumitor teme, atât prin linkuri externe, cât şi prin cărţi sau filme propuse. Experienţa de învăţare a fost foarte faină pentru că există un orar în care sunt propuse lecţiile din cadrul fiecărui modul, iar la sfârşitul modulelor se află un test de verificare a cunoştinţelor.
Aştept cu interes webinariile şi coachingul unu-la-unu, pentru că am deja o listă de întrebări pentru Luca Dezmir.
Pentru întrebări şi schimb de experienţă ne auzim pe forumul cursului.
Spor la ceea ce faceţi şi inspiraţie!


Bonusuri

 DOAR PENTRU ACEASTĂ SESIUNE a cursului, la lansare, va fi oferită urmatoarea combinaţie de bonusuri:

 • acces la platforma de învăţare, după terminarea cursului, pe o perioadă de 1 an (în mod obişnuit, accesul la platformă este doar pe durata cursului)
 • DVD cu toate materialele audio, care se găsesc la acest curs.


Garanţie 100%!


 Dacă după primele două module de curs eşti nemulţumit de cantitatea şi valoarea informaţiilor, dacă ţi se pare că întrebarile pe care mi le pui în webinarii şi coachinguri unu-la-unu nu te ajută cum ai crezut,

ÎŢI DAU TOŢI BANII ÎNAPOI, FĂRĂ DISCUŢII!Locuri limitate...

Am decis să ofer doar un număr limitat de locuri la curs. Cele mai puţine vor fi locurile disponibile la varianta GOLD, iar varianta PREMIUM va fi limitată la o sută de persoane. De aceea este bine să iei în considerare acest aspect, în momentul în care se va deschide înscrierea la curs.

 

Pentru a vedea pretul special al cursului , disponibil doar la aceasta lansare, te rog sa accesezi pagina cu detalii(click aici).