Home | Despre cursul online | Despre Luca Dezmir | Preţ | Înscriere | Contact

 
 

Până la închiderea vânzărilor au mai rămas...

Preţul cursului

Cât crezi că valorează independenţa financiară?

Valoarea informaţiilor pe care ţi le voi încredinţa este deosebită. Principiile si tehnicile din curs functioneaza 100%, din moment ce eu mă ghidez dupa ele, iar veniturile mele au crescut continuu, de la începutul crizei financiare ăîn România, în 2009.

Valoarea acestor informaţii este aceiaşi, indiferent în ce mediu economic doreşti să le foloseşti. Preţul este diferit, pentru că diferă capacitatea de cumpărare a indivizilor, în funcţie de locaţia lor. Un preţ corect, pentru ţări cum este SUA, s-ar învârti în jurul miilor de dolari. Dacă aş cere acest preţ în România, probabil aş avea doar o mână de cursanţi.

Sunt conştient de această situatie. Atunci când am decis să ţin acest curs pentru piaţa românească, am renunţat, din start, la un profit potenţial. A trebuit să reduc drastic preţul, pentru a-l putea face accesibil românilor.

Preţul pentru CHRYSALIS, versiunea PREMIUM

În mod excepţional, pentru că e vorba de primul curs pe care îl realizez şi pentru că e un curs cu un subiect deosebit de important pentru tineri şi pentru persoane cu venit scăzut, m-am hotărât să reduc preţul cursului cât de mult pot. Cursul varianta PREMIUM  costă 300 de lei

Preţul pentru CHRYSALIS, versiunea GOLD

Această variantă oferă cele mai mari beneficii, deoarece vei primi un coaching unu-la-unu si vom avea două întâlniri online prin Skype sau telefon, în durată de 45 de minute fiecare. Vom putea stabili, impreuna, cele mai bune solutii pentru ca tu să-ţi construieşti surse de venit pasiv care se potrivesc personalităţii şi nevoilor tale.

Cursul în varianta GOLD  costă 500 de lei