Iti ofer ceva ce n-ai crezut ca e posibil: cheia investitiilor imobiliare pentru omul obisnuit. Adica pentru tine.

Ce este IMOEXPAND

Este primul curs de investitii imobiliare din Romania, destinat publicului larg.

IMOEXPAND:


De ce IMOEXPAND este unic

IMOEXPAND este UNICUL curs online din Romania care ofera informatii despre investitiile imobiliare.

Trainerii care realizeaza materialele cursului ofera intregul lor bagaj de cunostine, dar, mai important, experienta lor personala in investitii si afaceri imobiliare. Posibilitatea de a discuta si pune intrebari directe trainerilor este un avantaj de necontestat.

Mai mult, datorita faptului ca trainerii vorbesc din experienta proprie, ai siguranta ca informatiile sunt inspirate din metode care au fost incercate in Romania si au dovedit ca functioneaza. Trainerii iti vor povesti si despre esecurile lor, pentru ca tu sa nu le repeti.


Pentru cine e IMOEXPAND

IMOEXPAND este cursul ideal pentru tine daca:

Totul pentru ca sa inveti usor si repede

Fiind un curs bazat pe o platforma online (prezent pe internet), IMOEXPAND iti ofera:


IMOEXPAND ofera informatii practice

Cursul a fost conceput in asa fel incat sa nu fie plictisitor. El ofera maximum de informatii practice. Chiar daca vor exista sectiuni teoretice, ele sunt pline de exemple care iti vor arata cum se aplica acea informatie teoretica in practica.

Cel mai important, IMOEXPAND se axeaza pe metode de investitie, chiar daca nu ai capital. Sunt metode care se bazeaza pe faptul ca ai o proprietate si o poti folosi pentru a face rost de capital.

Ca bonus pentru cei care prefera afacerile, in varianta de curs PREMIUM vei avea ocazia sa te intalnesti cu invitatul special, Dana Marcu, care are experienta in domeniul inchirierii imobilelor in regim hotelier. Este o afacere care functioneaza perfect in timp de criza, si care o poti incepe in timpul liber, mai ales daca ai un program flexibil.


Politica de confidentialitate