Domeniile cursurilor

Venituri pasive

Cum sa-ti construiesti surse de venit care, odata puse pe "pilot automat", iti asigura timp liber si stabilitate financiara.

Investitii imobiliare

Cursuri despre tipuri de investitii imobiliare in Romania, adaptate caracteristicilor pietei locale, cu un buget limitat.

Investitii financiare

Cursuri despre investitii financiare cu grad variabil de risc, in functie de tipul tau de personalitate si cat de mult vrei sa castigi.

Finante personale

Cum sa-ti gestionezi banii si sa-ti imparti banii, in asa fel incat sa atingi stabilitatea, independenta sau chiar libertate financiara.

Oferta de cursuri audio

Chrysalis

Curs despre surse de venit pasiv.

Sursele de venit pasiv iti aduc flux de monetar cu minim de efort. Invata cum sa creezi sisteme care sa devina surse de venit pasiv (investitii imobiliare, investitii financiare, business-uri online, etc.)

Imoexpand

Curs de investitii imobiliare.

Piata imobiliara din Romania are caracteristici speciale. Invata cum sa negociezi, cum sa exploatezi la maximum un imobil, pentru inchiriere, cum sa cresti valoarea de piata a unui imobil, cu minimum de investitii.

Produse bancare

Investitii in produse bancare.

Bancile ofera o varietate de produse prin care poti sa-ti inmultesti banii, in conditii de maxima securitate. Afla cum sa gasesti cele mai bune oferte de produse bancare, in Romania si in strainatate. Curs recomandabil si pentru cei care nu au niciun fel de experienta in investitii.

Fonduri mutuale

Investitii in fonduri mutuale

Pentru investitorul incepator si cu experienta medie, fondurile mutuale pot aduce un castig superior depozitelor bancare. Alfa care este profilul tau de risc si cel mai potrivit tip de fond mutual, pentru a investi in concordanta cu personalitatea ta.

Senecto

Ghidul pensiei tale.

Un curs care te invata cum sa-ti pregatesti o viata stabila financiar la pensie, crescand surse de venit alternativ, de care te poti bucura inca de acum.

Roboti de trading

Tranzactionare automata la Forex

Acest curs va fi disponibil in viitorul apropiat.

Pareri despre ...

  • Luca, am citit doua carti scrise de tine, am participat si la cateva webinarii si te urmaresc si pe facebook si mail. Imi place ceea ce faci si consider opinia ta una avizata. Mult succes in ceea ce faci pe viitor!

    Aurel Ursu Urri
  • Activitatea pe care o faci este foarte valoroasa. Primele articole de finante personale le-am citit pe MIlionarul Mioritic. Mare parte din informatiile despre finante le primesc tot de la tine.

    Roxana Pana
  • Urmez cursurile tale, citesc articolele si cartile, ma intereseaza tot ce tine de finante personale si investitii. Imi place stilul tau natural si dedicat. Mult succes!

    Ludmann Ildiko